10 saker om mig

Tänkte ni som är nya här på bloggen kanske ville lära känna mig lite bättre, aa och ni "gamla" läsare också såklart. Därför tänkte jag börja med att skriva minst 5 saker varje dag om mig själv som ni kanske inte visste.
 
 
1. Borstar håret minst 5 gånger/ dag

Mitt hår är väldigt lätt trassligt och måste borsta igenom det ofta för att det ska vara normalt.
 

2. Är ingen festmänniska.

Visst kanske det kan vara kul att gå på någon fest någon gång ibland men jag är en sådan person som hellre har en tjejkväll eller går ut och äter med vänner eller går på bio eller något sådant.
 

3. Jag har aldrig rökt eller druckit.

De flesta i min ålder (16) har druckit eller smygrökt eller röker , men jag har faktiskt inte det. Det är inget som lockar mig direkt. Speciellt inte rökningen. 
 
4. Har en väldigt bra relation till mina föräldrar.

Många i min ålder kanske har en lite ytligare relation till sina föräldrar eller tycker det är pinsamt att berätta saker för föräldrar men jag berättar nästan allt, sen finns det ju såklart saker som jag håller mellan mig och mina vänner men 90 % av alla "hemligheter" eller "problem" pratar jag med mina föräldrar om först.
 

5. Jag börjar gråta ganska lätt.

Det kan räcka med en reklam på tv mot djurplågeri eller barn som behandlas illa i andra länder så får jag en tår i ögat. Dokumentärer om sjukdomar så som cancer osv är svåra för mig att se på för jag sätter mig alltid in i den personen's situation. Gråter ofta till böcker och tv-serier också.
 

6. Är egentligen väldigt pratig.

När man först träffar mig så kan jag vara väldigt blyg och osäker men om jag väl börjar lära känna dig så kommer du märka att jag är den pratiga, jobbiga, flummiga typen av vän som kan skratta åt vadsomhelst. 
 

7. Mitt drömland är England.

Vet egentligen inte vad som är så speciellt med just England, kanske är det för att jag gillar brittiska, kanske är det för att jag läst om England i böcker jag älskar, kanske är det för att jag sett bilder på Engelska lägenheter/hus på internet. Allt jag vet är att jag vill bo där i framtiden.
 
8. Har vägt samma sak sedan början av nionde klass.

52 kg, har varken gått upp eller ner i vikt. Trots att jag har börjat äta mer godsaker nu på julen och i somras åt jag massor med glass och godis så har jag inte gått upp. Har även inte gymmat på riktigt sen i Juni då mitt gymkort tog slut. Har tagit joggturer såklart men har ändå tränat myyycket mindre än förut. Ändå så hamnar jag på samma vikt. Vet inte om det är positivt eller negativt. Positivt antar jag eftersom det betyder att jag har en bra balans.
 

9. Har jättekonstig humor.

De som känner mig vet att jag skrattar åt de mest konstiga saker. Andra kanske skrattar åt normala skämt som typ Bellman osv men jag kan sitta och prata med någon och helt plötsligt börja skratta. Den jag pratar med kanske inte fattar någonting och så slutar det med att jag skrattade åt att personens öra fladdrade lite. Alltså min humor är så konstig. Det är tur att jag har vänner som oftast förstår den hahahha.
 

10. Låser in mig på badrummet. 

Alltså det kan vara för att jag har bråkat med någon i familjen, eller för att jag vill läsa ostört eller för att jag bara vill sitta och lyssna på musik i min ensamhet en liten stund. Men jag låser in mig på badrummet vi har här uppe ibland. Det är så skönt att bara få vara ensam ett tag , har nämligen inget lås till min dörr så att låsa in sig i badrummet är verkligen skönt.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0