my dator is back friends!

And i am happpyyyyyyyyy! Datorn är tillbaka, den har varit på sjukhus kan man säga. Nej men hade fel på ljudet och pages. Dock så har ju allt förutom det som jag sparat på usb försvunnit. Orkade inte ha kvar alla bilder från sjunde och åttonde klass. Idag hade vi nationella prov i engelska på förmiddagen, skrivdelen. Blev lite stressad för hade så lite tid på mig men det gick bra. Efter skolan var jag på stan med Olivia och Felicia ( förresten Felicia, kolla jag uppdaterar) sen har jag sett Vampire Diaries och tränat med mamma. Ska starta igång bloggen ordentligt i helgen med lite riktiga bilder tagna med min kamera. Inte bara instagram. Hoppas ni har haft en bra dag. Nu ska jag äta mat snart och sen duscha. Kramar.

Bloggpaus.

Har inte skrivit på länge , det är därför att min dator inte fungerar som den ska och måste uppdatera , sen så har jag inte tagit några nya bilder. Under den här tiden har statistiken sjunkit från 50-60 läsare per dag till knappt 30 ... Hoppas ni tar hänsyn till att jag inte kommer tillbaka förrän min dator funkar igen. Det blir förhoppningsvis nästa vecka. Men tills dess fortsätter bloggpausen. Ha det bra! Kramar.


#nomakeup

 Jag trodde detta var instagram så jag skrev en hashtag. Nejdå , skojade bara, vet att detta är min blogg. Det jag ville säga med rubriken är att jag för en gång skull inte har smink. Idag har jag varit på en promenad med lillebror och mamma runt strömmen. Oturligt nog så går det inte att ladda in bilderna i min dator för tillfället. Därav instagrambilden. Imorgon är det måndag och skola, men först ska jag njuta av den här kvällen. Just det, har som utmaning att inte har något smink den här veckan till skolan. Med undantag för concealer. Imorgon efter skolan ska jag köpa solbrillor och concealer har jag tänkt. Ha en fin kväll, kram på er. RSS 2.0