Sunday

Hola amigos! Det blir lite krångligare att blogga eftersom jag måste göra det från familjedatorn för batteriet i min dator är trasigt. Kan tyvärr inte prioritera en ny dator just nu för det är så mycket andra grejer jag vill ha men ska försöka blogga normalt ändå. Idag är det ju söndag och var ute på en promenad med mamma , längtar efter vintern så mycket, snö, julmys, julmusik, brasa, julbelysning , JA JAG VILL HA JUL. Ska duscha strax sen förbereda mig för ett par hektiska veckor i skolan innan jul. Ta hand om er så hörs vi! Kram
 

måndag

Godmorgon! Aa eller för många av er har det säkert varit "godmorgon" sen klockan 6.30 imorse, men jag börjar 11.00 på måndagar så går inte upp så tidigt. Vaknade vi åtta ungefär och har suttit och pluggat religion fram tills nu, känner mig stolt. Ska sitta kvar och plugga i skolan idag också för jag har bestämda mattedagar när jag ska jobba med matte på workshopen. Sen efter skolan ska vi (jag + mina vänner) köpa biljetter till Catching Fire. Hoppas ni får en bra dag även fast det är måndag, det är bara att kämpa på, snart jullov. Kram och ta hand om er.
 
 
 

Men hejsan

Tillbaka här på blogg.se, simply because jag saknade det. Har så sjukt mycket plugg just nu innan jul, det suger men det är bara att överleva. Idag är det söndag och jag har lyssnat på en tråkig röst i tre timmar som babblat på om Islam, Judendom och Kristendom. Sen har jag bara varit allmänt utmattad och inte orkat göra någonting. Börjar 11.15 imorgon så har ingen söndagsångest direkt. Vintern och min födelsedag närmar sig , 30 dagar kvar till jullov och födelsedag, känns bra.  Ha det bra så hörs vi!
#bildbrist
 
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0