halvt blond.

Godnatt fina vänner , vi ses imorgon. Som vissa av er såg i inlägget under så satt jag med en halvful plastmössa på huvudet. Det var för att jag slingade mitt hår. Så nu är jag halvblond kan man säga. Sa ju att ni skulle få se resultat imorgon men eftersom jag är så himlans snäll så fick ni se det idag istället. Ha en fin dag imorgon och hoppas ni sover gott. Nu ska jag duscha av mig sedan mysa mig ner i min säng. Godnatt, kramar.

Frisören

Sitter hos frissan, slingar håret (därav den sjukt snygga mössan). Skriver mer imorgon. Vanlig skoldag idag, hoppas ni haft det bra, ska hämta thaimat efter vi är klara här. Resultatet på håret får ni imorgon. Är ganska trött så går och lägger mig tidigt ikväll. Hoppas ni får en bra dag imorgon. Ta hand om er och ha det bäst! Kramar. 

danscenter

Sitter på danscenter och mår blä. Ska försöka vara med i alla fall och ta det lugnt. Onsdag idag och plugg står på schemat, låter väll kul eller hur? Ni ska få lite "riktiga" fotografier på fredag, tänkte nämligen fota då, testa det nya stativet. Men just nu fick ni en mobilbild eftersom jag bloggar från mobilen. Hoppas ni får en bra dag!
 
Kramar på er.RSS 2.0