godnatt, huvudvärk och en vinterpromenad.

Jag äger på att blogga , eller hur? Nej men allvarligt, ska göra en ny design så fort jag har börjat fotografera lite igen. Har varit lite dåligt på den fronten med tanke på att jag varit sjuk i en vecka. Haft obehagliga krypningar i kroppen, huvudvärk och ont i kroppen. Det kan vara vitaminbrist eller järnbrist eller bara stress, eller alla 3 kombinerat. Så har därför vilat , druckit och tagit alvedon, så nu mår jag någorlunda bättre. 
Idag då, vad har jag gjort idag? Jo , tog mig en vinterpromenad med min mamma och pappa , vi promenerade sammanlagt 1 mil ungefär i snön. Det var både skönt och jobbigt på samma gång. Skönt med tanke på att jag legat inne hemma i en vecka och inte skönt med tanke på att jag har ont i nacken/ryggen/huvudet. 
Nu ska jag se klart Law and Order på tv med mamma och Isak och sedan ska jag försöka att somna för imorgon ska jag fixa i ordning kläderna på mitt rum, samt gå en promenad med mamma. Ta hand om er och sov gott så hörs vi imorgon! Kram kram.
 
 
 

Lazy days, are the best days.

Min dag har mest bestått av att : vakna sent ( runt 12) , gå runt i mjukiskläder, äta popcorn, läsa Insurgent och kolla på gamla avsnitt av Glee säsong 2. Ska strax göra ett inlägg då jag visar lite bilder från nyår, förlåt för att jag inte har bloggat men har bara haft annat att göra. Hoppas ni får en fin fredag och en underbar lördag. Själv måste jag plugga imorgon. Just det, Allegiant kom idag också ( beställde den typ 25 december , hahah) 
Ta hand om er och ha det bäst. 
 
 RSS 2.0