Nästan vår.

När jag satt där i vårsolen och solade så kändes det nästan som vår. Lillebror , jag och mamma satt på altanen en liten stund förut. Sen kom även pappa ut. Satt och läste Hunger Games i bikiniöverdel då tröjan på bilden över blev för varm efter ett tag. Även mina små husdjur fick vara med lite. Som ni kanske ser så har jag gjort om lite på bloggen. Känns finare och fräschare än förut. Tack så jättemycket för alla fina kommentarer och statistiken som höjs. Det känns jättekul och jag uppskattar er jättemycket. Imorgon ska jag shoppa med mamma och lillebror. Jag ska köpa ny jacka, shorts och lite nya tröjor. Funderar på att köpa lite piké-tröjor , om ni inte vet vad det är, så använd det jag alltid använder mig av när jag pluggar , google. Hoppas ni får en bra kväll och en bra dag imorgon. Nu ska jag ta det lugnt och läsa lite sen gå och lägga mig. Kramar.

gårdagen.

 
En liten instagrambild som beskriver gårdagen ganska så bra. Igår var det ju påskafton och vi hade gäster. Det var mysigt. Satte mig och läste Hunger Games från klockan 17.00 fram tills jag skulle sova med några pauser för mat, popcorn och lite twitter. Idag så ska jag fixa designen här på bloggen och lite senare ska jag klä på mig lite träningskläder och köra lite övningar för rumpa och mage här hemma. Sen ska jag sätta mig och läsa igen. Om ni har sett Hunger Games filmen och tycker den var bra så ska ni läsa boken. Den är så mycket bättre. Började läsa igår och är redan på kapitel 12. Även om Jennifer Lawrence är typ sjukt bra i filmen så gör filmen inte boken rättvisa. Men så är det alltid när man gör filmer av böcker.
Hoppas ni får en bra dag. Ta hand om er så hörs vi kanske senare. Behöver inte ha någon söndagsångest, DET ÄR JU PÅSKLOV DEN HÄR VECKAN! Vilket är väldigt skönt. Imorgon ska jag , mamma och lillebror shoppa lite. Ska köpa ny jacka, ett par shorts till sommaren och så har jag tänkt köpa några nya tröjor. Vi får se vad jag hittar. Kramar. 

Glad påsk!

Sitter hemma i min säng.  Har precis klätt på mig lite kläder. Lite sådär enkelt. Inget direkt avancerat. Min vita Phoenix Red Birds tröja från Gina Tricot och ett par svarta tights. Idag är det ju påskafton. Vi får gäster om ungefär en och en halv timma. Innan dess ska jag  läsa lite Hunger Games. Var på någon kort slags liten promenad förut med min familj och knäppte lite bilder. Blev inte så många men några stycken i alla fall. Hoppas ni får en bra påskafton! Ta hand om er så hörs vi kanske senare. Kramar.RSS 2.0